O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Jedz, baw się i rozwijaj

Twórz z nami największe Festiwale restauracyjne na Świecie i buduj prawdziwą kulturę kulinarną wśród Gości! Z nami przeżyjesz najsmaczniejsze doświadczenia i zbudujesz własną ścieżkę rozwoju - będzie intensywnie, będzie profesjonalnie, będzie pysznie.

Odkryj oferty pracy

Witamy przy stole

Wartości, które kierują nie tylko naszą pracą 😊 Kochamy jedzenie i towarzyskość. Mamy obsesję na punkcie restauracji.

przy restauracyjnych
stołach i w naszym biurze

Spędzamy wspólnie czas przy dużym stole, to nasza forma obecności na zespołowych integracjach i przede wszystkich cotygodniowym śniadaniu.

A nic nie nastawi tak pozytywnie do świata, siebie nawzajem i zadań, jak wspólne posiłki! I tą ideę zaszczepiamy w każdym naszym festiwalu i w Gościach.

działamy elastycznie
i ufamy sobie nawzajem

Nasi Liderzy wyznaczają ramy i kierunki działania - wspólnie wykonujemy naszą pracę w elastyczny sposób, a oceniane są jej efekty!

Cenimy sobie wolność słowa, szanujemy własne inicjatywy i dajemy przestrzeń na podążanie za własnymi potrzebami.

nasz sukces wynika
z efektywnego zaangażowania

Pracujemy tu, bo chcemy, a nie musimy. To jest podstawowa zasada naszej małej społeczności. Samoorganizacja i samomotywacja. Co to oznacza w praktyce? Odpuszczamy tylko wtedy, kiedy sprawdzimy i przetestujemy wszystkie możliwe rozwiązania - czyli nigdy :)

za swoje projekty,
ich jakość i terminowość

Potrafimy się przyznać do błędu. Wiemy, że to bywa trudne dlatego wspieramy siebie wzajemnie - zawsze działamy zespołowo.

Co ważne, porażka to lekcja. Na szczęście miewamy ich niewiele, ale jeśli już przyglądamy się im z bliska.

możemy tyle, po ile sięgniemy

A sięgamy każdego dnia! Zmiany w projektach, nowe zadania to tylko kolejne ciekawe wyzwania, a nie przeszkody.

Nie wychodząc poza naszą strefę komfortu nie będziemy się rozwijać czy doskonalić w znanych już rzeczach.

doskonalimy atmosferę między sobą
i z Partnerami

Dla nas każda relacja jest budowana na lata. Wspólnie świętujemy sukcesy i wspieramy się w trudnych czasach.

Nie byłoby tego, gdyby nie praca każdego dnia nad poprawą komunikacji. Kluczem są partnerskie zasady, które u nas obowiązują od zawsze :)

każdego dnia stajemy się lepsi
w tym, co robimy

Słowa: learnigsy, nauka i doświadczenie odmieniamy każdego dnia przez wszystkie przypadki :) Analizujemy, badamy, wyciągamy wnioski, wdrażamy... Dzięki temu nabywamy często całkiem nowe umiejętności.

Ale to nie koniec: ciekawość, obserwacja trendów i lata doświadczeń na rynku naturalnie wpływają na naszą obecność w branży i dzielenie się wiedzą, co sprawia nam prawdziwą przyjemność.

systemowo wspieramy
niemarnowanie żywności.

Dzięki autorskiemu systemowi wcześniejszych rezerwacji restauracje oszczędziły dziesiątki ton jedzenia.

Nasz zespół

Naszą firmę tworzą specjaliści z różnorodnych środowisk zawodowych

  • Zespół Restauracyjny

    To serce i dusza każdego Festiwalu organizowanego przez Restaurant Club. Nasze zadanie? Pozyskiwanie wybitnych Restauracji i kreowanie niezapomnianych doświadczeń dla naszych Gości.

    Marta Wysocka

    Senior Regional Manager

  • Zespół Marketingowy

    Nie jesteśmy typową grupą marketingowców - jesteśmy kreatywnym elementem, złożonym zarówno z Ekspertów, jak i tych, którzy stawiają pierwsze kroki w świecie promocji.

    Monika Kamińska

    Marketing Director

  • Zespół
    Regionalny

    Jesteśmy tętniącym sercem naszych działań we wszystkich rejonach, gdzie realizujemy projekty. Tworzymy nie tylko mosty między regionami, ale także płynnie zarządzamy przepływem...

    Marcin Wawrzeń

    Country Manager

  • Zespół
    Partnerski

    Odpowiadamy za pozyskanie i utrzymywanie relacji z najlepszymi możliwymi Partnerami dla naszego clubowego ekosystemu. Posługujemy się złotą zasadą win-win-win.

    Dorota Sulich-Długosz

    Commercial Director

  • Logistyka & Produkcja

    Logistyka to nasze DNA! Jako kluczowy dział w naszej firmie, dbamy o efektywną produkcję, błyskawiczną dostawę i szczegółowe zarządzanie danymi. Zajmujemy się wszystkim...

    Marta Wysocka

    Operations Manager (PO)

  • Zespół IT

    Zespół IT to nasz technologiczny kręgosłup, który sprawia, że wszystko działa płynnie. Na Back-endzie rozmawiamy językiem Ruby on Rails. Z kolei na Froncie działamy w React’cie i Next.js.

    Paweł Krzaczkowski

    CTO

  • Support

    Zapomnij o stereotypach - nasz zespół Supportu to coś więcej niż tylko "słuchawka". Naszą misją jest pomoc, nie sprzedaż. Koncentrujemy się na rozwiązywaniu problemów

    Kasia Przybysz

    Support Director

  • Global

    Odpowiadamy za międzynarodowy rozwój Restaurant Weeka i Clubu. Obecnie koordynujemy nasze działania na rynku czeskim oraz przygotowujemy się pod ekspansję na rynek niemiecki

    Paweł Światczyński

    CEO & Co-Founder

Benefity

  • Private healthcare - LuxMed

    Prywatna opieka medyczna - LuxMed

  • Sports card Multisport

    Karta sportowa Multisport

  • Courses

    Szkolenia

  • English lessons

    Nauka języka angielskiego

  • Festival tickets + discounts for future festivals

    Bilety na Festiwale + rabaty na kolejne

  • Team integrations

    Zespołowe integracje

  • Thursday breakfasts at the office

    Czwartkowe śniadania w biurze

  • Snacks and drinks in the office

    Przekąski i napoje w biurze

  • Dog friendly office

    Dog friendly office

  • Ability to work flexibly and hybridly

    Możliwość elastycznej i hybrydowej pracy

  • Happiness surprises

    Happinessowe niespodzianki

  • 1 day to volunteer

    1 dzień na wolontariat

Odkryj oferty pracy

Odkryj oferty pracy
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award