Ferment Praski Koneser | RestaurantClub
Chef's Menu

Ferment Praski Koneser

Info

Chef's Menu

restauracja

Kuchnia i dania

polska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Tomasz Dąbrowski

Restaurator

Przemysław Płachetka

Godziny otwarcia

Poniedziałek15:00 – 21:00
Więcej
Wtorek15:00 – 22:00
Środa15:00 – 22:00
Czwartek15:00 – 22:00
Piątek15:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 21:00
Kulinarne doświadczenie, kreatywność i fascynacja nowoczesną kuchnią polską skłoniły nas do stworzenia restauracji Ferment Praski w duchu neo bistro. Bazujemy na polskich produktach sezonowych i...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: krem z brukwi / orzech pini / estragon / oliwa szczypiorkowa

Pozycja 2: pyzy z serem korycińskim/ szpinak/ emulsja maślana

Pozycja 3: słodka doniczka / jabłko/ cynamon/ kruszonka/ sos angielski/ jadalna ziemia

Menu B

Pozycja 1: tatar wołowy / ogórek małosolny / szalotka / żel z żółtka / majonez lubczykowy

Pozycja 2: gnocchi/ kaczka/ suszony pomidor/ pasta truflowa/ śmietana/ pecorino romano

Pozycja 3: słodka doniczka / jabłko/ cynamon/ kruszonka/ sos angielski/ jadalna ziemia

Rezerwacja

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

79zł/Gość