Villa VIENNA (Bytom) | RestaurantClub
Restaurant Week

Villa VIENNA (Bytom)

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Szef kuchni

Roman Miś

Restaurator

Nicole Wisniewski

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 21:00
Więcej
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Czwartek12:00 – 21:00
Piątek12:00 – 21:00
Sobota12:00 – 21:00
Niedziela12:00 – 19:00
Kuchnia restauracji “Villa VIENNA” charakteryzuje się mieszanką kuchni polskiej oraz kuchni austriackiej wzbogaconej ciekawymi akcentami kuchni europejskiej. Restauracja słynie ze swojego kultowego Sznycla po wiedeńsku...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Krem z pieczonej dyni na mleczku kokosowym z chili

Danie główne: Pulpeciki z kaszy gryczanej , puree marchewkowo-imbirowe, kiszona cukinia oraz crème fraîche z buraka

Deser: Sernik japoński z sosem waniliowo-cytrynowym

Menu B

Przystawka: Terrina z golonki wieprzowej z musztardą francuską i majonezem jalapeño

Danie główne: Indycze ravioli z gruszką i kozim serem, wędzony ziemniak z majonezem szczypiorkowym, sos rozmarynowy

Deser: Sernik japoński z sosem waniliowo-cytrynowym

Rezerwacja

Festiwal najlepszych restauracji

i

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

49zł/Gość

Przepraszamy, stolik już niedostępny