AIOLI Bread&Aperitivo | RestaurantClub
Breakfast Week

AIOLI Bread&Aperitivo

Info

Breakfast Week

restauracja

Kuchnia i dania

włoska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Andrzej Prokop

Godziny otwarcia

Piątek09:00 – 23:30
Więcej
Sobota09:00 – 23:30
Niedziela09:00 – 23:30
Poniedziałek09:00 – 23:30
Wtorek09:00 – 23:30
Środa09:00 – 23:30
Czwartek09:00 – 23:30
Chmielna 26 to adres nowego warszawskiego AïOLI, tym razem w odsłonie Bread &Aperitivo. Co to w zasadzie oznacza? Tu centralnym punktem staje się bar. Śródziemnomorski lifestyle...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Alproccino lub Alprolatte.
Dzięki Alpro kawa w prezencie!
Menu A

Śniadanie: Gofr, jajecznica z trzech jaj, prosciutto cotto, szparagi, pomidorki cherry, rzodkiewka, kiełki groszku, Grana Padano, cheddar, oliwa chili

Menu B

Śniadanie: Szpinak , masło ,śmietana vege, jajko, halloumi, boczniak królewski, Grana Padano, cebula ,czosnek, focaccia

Rezerwacja

Breakfast Week

i
2 Gości
07:30
09:00
10:30
12:00

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 3,98 zł

35zł/Gość