Belvedere Łazienki Królewskie | RestaurantClub
Fine Dining Week

Belvedere Łazienki Królewskie

Info

Fine Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Międzynarodowa

Atmosfera

romantyczna

Średnia cena / 2 Gości

powyżej 150 zł

Chef kuchni

Szef Kulinarny Łukasz Guziński, Szef Kuchni Tomasz Łagowski

Godziny otwarcia

Środa12:00 – 23:00
Więcej
Czwartek12:00 – 23:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 16:30
Poniedziałek12:00 – 23:00
Wtorek12:00 – 23:00
Historia i natura to podstawa filozofii Belvedere. Restauracja od 1992 roku serwuje wykwintną polską kuchnię w centrum Łazienek Królewskich - jednego z najpiękniejszych parków w...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Kozi ser z rzepą Marynowany rzepa, kozi ser, krem z pieczonej papryki, maślanka, pomarańcza

Pozycja 2: Grzybowa tartaletka Ciasto filo, boczniaki, prawdziwki, trufla, pieczarka, czarny czosnek, parmezan

Pozycja 3: Jajko z kremową dynią Jajko sous vide, krem z dyni, brukselka, kalafior

Pozycja 4: Jesienny talerz Jesienne warzywa, winegret żurawinowy, croissant, zielona dymka, młode zioła

Pozycja 5: Tarta gruszkowa z bezą Tarta gruszkowa, beza włoska, lody waniliowe

Menu B

Pozycja 1: Kozi ser z rzepą Marynowany rzepa, kozi ser, krem z pieczonej papryki, maślanka, pomarańcza

Pozycja 2: Grzybowa tartaletka Ciasto filo, boczniaki, prawdziwki, trufla, pieczarka, czarny czosnek, parmezan

Pozycja 3: Makrela z cannelloni Filet z makreli, warzywne cannelloni, młode zioła, sos cytrusowy

Pozycja 4: Pikantna wątróbka cielęca Wątróbka cielęca, chili, złociste warzywa, piana ziemniaczana, pistacje, sos koniakowy

Pozycja 5: Tarta gruszkowa z bezą Tarta gruszkowa, beza włoska, lody waniliowe

Rezerwacja

Fine Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

139zł/Gość