Navona | RestaurantClub
Restaurant Week

Navona

Info

À la carte

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

międzynarodowa

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Przemysław Oljasz

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 23:00
Więcej
Niedziela12:00 – 21:00
Poniedziałek12:00 – 22:00
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Piątek12:00 – 23:00
Sekretem Restauracji Włoskiej Navona jest dbałość o detale. Wyśmienite potrawy, bogata karta win i menu sezonowe, to gwarancja, że każdy znajdzie coś dla siebie. Naszym...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Krem z kopru włoskiego Fennel cream

Danie główne: Filet ze złocicy z suszonymi pomidorami na risotto z zielonym groszkiem strączkowym Leek fillet with sun-dried tomatoes on risotto with green legume peas

Deser: Pianka malinowa z musem waniliowym Raspberry mousse with vanilla mousse

Menu B

Przystawka: Carpaccio Maranello - polędwica wołowa, gorgonzolla, kapary, chili Carpaccio Maranello - beef tenderloin, gorgonzola, capers, and chilli

Danie główne: Poliki wołowe w sosie z czerwonego wina na puree chrzanowym z papardele z cukini i marchwi Beef cheeks in red wine sauce on horseradish puree with zucchini and carrot papardels

Deser: Mus brzoskwiniowy z marakują na biszkopcie z ziemią z białej czekolady Peach mousse with passion fruit on sponge cake with white chocolate earth

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość