Al Fuego | RestaurantClub
Restaurant Week

Al Fuego

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

argentyńska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Marcin Lesiak

Godziny otwarcia

Sobota13:00 – 23:00
Więcej
Niedziela13:00 – 21:00
Poniedziałek13:00 – 19:00
Wtorek13:00 – 22:00
Środa13:00 – 22:00
Czwartek13:00 – 22:00
Piątek13:00 – 23:00
Al Fuego to restauracja na Żoliborzu na terenie Defabryki. Poza świetną kuchnią, w której spotkają się smaki kolorowej Ameryki Południowej, eleganckiej Hiszpanii i wracającej do...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Domowe pieczywo, podane z tapenadą z oliwek, konfiturą z suszonych pomidorów i smalcem z białej fasoli.

Danie główne: Merluza al horno - smażona tusza morszczuka, podana z warzywnym ragu z ziemniakami.

Deser: Churros z gorącym karmelem.

Menu B

Przystawka: Pieczony szpik wołowy, podany z domowym pieczywem i oliwą rozmarynową.

Danie główne: Gulasz wołowy po burgundzku, podany z polentą z kaszy kukurydzianej.

Deser: Churros z gorącym karmelem.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość