Future & Wine | RestaurantClub
Restaurant Week

Future & Wine

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

romantyczna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Michał Słyk

Godziny otwarcia

Niedziela13:00 – 21:00
Więcej
PoniedziałekNieczynne
Wtorek13:00 – 21:00
Środa13:00 – 21:00
Czwartek13:00 – 21:00
Piątek13:00 – 22:00
Sobota13:00 – 22:00
Nasza kuchnia to oryginalne połączenie kuchni polskiej i europejskiej w zupełnie innym wydaniu. Wszystkie produkty są starannie dobierane przez naszego szefa kuchni, który zawsze stara...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Krem z pieczonej dyni / słonecznik / karmelizowana gruszka

Danie główne: Risotto z pieczonym burakiem / kozi ser / rukola / coulis malinowy

Deser: Milky way / puder z jeżyn / czekolada

Menu B

Przystawka: Krem z pieczonej dyni / słonecznik / karmelizowana gruszka

Danie główne: Pieczona kaszanka / kozi ser / konfitura z czerwonej cebuli / wiejski chleb / musztarda rozmarynowa

Deser: Milky way / puder z jeżyn / czekolada

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość