Dwór Czarneckiego | RestaurantClub
Restaurant Week

Dwór Czarneckiego

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Europejska

Atmosfera

fine dining

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Jacek Pietrzak

Restaurator

Helena Czarnecka

Godziny otwarcia

Środa12:00 – 21:00
Więcej
Czwartek12:00 – 21:00
Piątek12:00 – 21:00
Sobota12:00 – 21:00
Niedziela12:00 – 21:00
Poniedziałek12:00 – 21:00
Wtorek12:00 – 21:00
Wyjątkowe miejsce na mapie Podlasia, gdzie znajdziecie Państwo przyjazne wnętrza, oraz usługi świadczone na wysokim poziomie, do czego przyczynia się nasze niemal 20- sto...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Steki z dyni hokkaido w sosie z mlekiem kokosowym, podane z pesto kolendrowym, musem śmietankowym z serkiem Philadelphia i skórką limonki oraz prażonymi pestkami dyni

Danie główne: Filet z makreli podany na burakach sous vide w kremowym sosie chrzanowo -musztardowym, z musem z Pecorino, świeżym ogórkiem, piklowaną rzodkiewką, z chipsem z pęczaku i oliwą szczypiorkową

Deser: Mus czekoladowy z orzechami w karmelu

Menu B

Przystawka: Zupa krem z selera i pora, podana z gremolatą z orzechami włoskimi

Danie główne: Polędwiczka wieprzowa z sosem demi - glace z tymiankiem, podana z pierogiem jabłkowym, kaszanką panierowaną w panko, puree z pieczonej marchwi, brukselką w maśle, chipsami pietruszkowymi i oliwą szczypiorkową

Deser: Mus czekoladowy z orzechami w karmelu

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość