BOTA Bistro | RestaurantClub
Restaurant Week

BOTA Bistro

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Międzynarodowa

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Dariusz Skowron

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 22:00
Więcej
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 22:00
Botaniczne miejsce, w którym w towarzystwie roślin, pysznego jedzenia i dobrego wina celebrujemy z Wami PRZYJAŹŃ. Naszym flagowym daniem są autorskie chałki w różnych wariacjach...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Czerwony pomidor z domowej uprawy zapiekany z mozzarellą, oliwą truflową i świeżymi ziołami

Danie główne: Chałka z boczniakiem w panko, mayo z grzybów leśnych i rozmarynu, colesław ze szpinakiem i czosnkiem, piklowana kalarepa

Deser: Lodowy blok bananowy ze świeżymi owocami, sosem z malin i kruszonką orzechową

Menu B

Przystawka: Czerwony pomidor z domowej uprawy zapiekany z mozzarellą, oliwą truflową i świeżymi ziołami

Danie główne: Chałka z kalmarem w cieście piwnym, mayo cytrynowo-czosnkowe, sałatka z ananasa, mango, pak choi

Deser: Lodowy blok bananowy ze świeżymi owocami, sosem z malin i kruszonką orzechową

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość