Hotel Pirat (Olsztyn) | RestaurantClub
Restaurant Week

Hotel Pirat (Olsztyn)

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

polska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Restaurator

Andrzej Antoniuk

Godziny otwarcia

Piątek12:00 – 21:00
Więcej
Sobota12:00 – 21:00
Niedziela12:00 – 21:00
Poniedziałek12:00 – 21:00
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Czwartek12:00 – 21:00
„Nie Lada Ryba” to położona nad samym jeziorem Ukiel restauracja hotelowa, która zaprasza nie tylko gości korzystających z noclegu, ale także każdego, kto ma ochotę...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Zupa Minestrone

Danie główne: Dorada królewska w sosie śmietanowym podana z ryżem curry i warzywami na parze

Deser: Gruszka gotowana w czerwonym winie podana z waniliowym sosem, czekoladą i lodami waniliowymi

Menu B

Przystawka: Sznycelek kapuściano-wieprzowy podany z jajkiem poche z sosem paprykowym

Danie główne: Karkówka faszerowana orzechami i ziołami podana z puree ziemniaczano-szpinakowym z mizerią z ogórków i pomidorów

Deser: Czekoladowo - miodowe ciasto spartak z polewą truflową i sorbetem mango

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość