Czarne Czerwone Złote | RestaurantClub
Restaurant Week

Czarne Czerwone Złote

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Europejska

Atmosfera

fine dining

Średnia cena / 2 Gości

powyżej 150 zł

Chef kuchni

Paweł Rosiński

Godziny otwarcia

PoniedziałekNieczynne
Więcej
Wtorek17:00 – 22:00
Środa17:00 – 22:00
Czwartek17:00 – 22:00
Piątek17:00 – 23:00
Sobota17:00 – 23:00
Niedziela17:00 – 22:00
U nas najważniejsi jesteście Wy… i wino! Czarne Czerwone Złote to jedyny WINEbar i sklep winiarski w Warszawie, w którego ofercie znajdziecie ponad 70 najlepszych,...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Pâté z soczewicy w cieście francuskim z culis malinowym oraz pieczonym orzechem laskowym

Danie główne: Stek z dyni z musem z pietruszki i rydzami w emulsji tymiankowej

Deser: Korzenny crème brulèe z owocami leśnymi

Menu B

Przystawka: Pâté z soczewicy w cieście francuskim z culis malinowym oraz pieczonym orzechem laskowym

Danie główne: Policzek z mangalicy w sosie winnym z gratin z dyni z musem z pietruszki

Deser: Korzenny crème brulèe z owocami leśnymi

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość