Zachodni Brzeg Koszyki | RestaurantClub
Restaurant Week

Zachodni Brzeg Koszyki

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Bliskowschodnia

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Sławomir Żuchowski

Restaurator

Karol Szafraniec

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 22:00
Więcej
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 22:00
Najlepsza kuchnia izraelska i bliskowschodnia w Warszawie! Nowe menu, nowe wnętrza - to co pozostaje niezmienne to klimat lokalu oraz nasza wspaniała załoga....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Zaalok- marokańska sałatka z pieczonego bakłażana i papryki z oliwą, chilli, tymiankiem i pitą

Danie główne: Smażony ser Halloumi z czarną soczewicą, szpinakiem, pomidorami cherry, cieciorką i burakiem

Deser: Charoset: tradycyjny żydowski deser z jabłek, miodu, czerwonego wina z suszonymi owocami

Menu B

Przystawka: Arbuz z kozim serem manouri, pistacjami, granatem, puree z kiszonej cytryny, harissą i miętą

Danie główne: Pierś kurczaka sous-vide zapiekana z szałwią z kuskusem izraelskim i pesto chermoula z pomidorkami cherry i rukolą

Deser: Charoset: tradycyjny żydowski deser z jabłek, miodu, czerwonego wina z suszonymi owocami

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość