Zielonym do góry | RestaurantClub
Restaurant Week

Zielonym do góry

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Leszek Skalik

Godziny otwarcia

Czwartek12:00 – 21:30
Więcej
Piątek12:00 – 21:30
Sobota12:00 – 21:30
Niedziela12:00 – 21:30
Poniedziałek12:00 – 21:30
Wtorek12:00 – 21:30
Środa12:00 – 21:30
Witamy w restauracji Zielonym do Góry, miejscu, gdzie kuchnia spotyka się z atmosferą przytulnej zieleni! Nasza restauracja to prawdziwy raj dla miłośników smaków, gdzie starannie...
Czytaj całość

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Krem porowy w dwukolorowej odsłonie z nitkami chili oraz podsmażonymi kaparami.

Danie główne: Ziołowa sałatka tabbouleh z chrupiącymi kotlecikami z bobu oraz aromatycznym sosem ziołowo-czosnkowym.

Deser: Panna cotta z kwiatami zatopionymi w galaretce.

Menu B

Przystawka: Krem porowy w dwukolorowej odsłonie z nitkami chili oraz podsmażonymi kaparami.

Danie główne: Delikatny comber jagnięcy podany na ziołowym tabbouleh oraz aromatycznym sosem ziołowo-czosnkowym.

Deser: Panna cotta z kwiatami zatopionymi w galaretce.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość