BYDŁO I POWIDŁO Steaks&Seafood | RestaurantClub
Restaurant Week

BYDŁO I POWIDŁO Steaks&Seafood

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Amerykańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Mateusz Windys

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 23:00
Więcej
Wtorek12:00 – 23:00
Środa12:00 – 23:00
Czwartek12:00 – 23:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 23:00
BYDŁO i POWIDŁO to pierwsza jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Jej specjalnością były do tej pory burgery i steki z argentyńskiej i polskiej wołowiny. W...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Octopus carpaccio ośmiornica / crouton z masłem ziołowym / oliwa z czarnymi oliwkami / algi morskie

Danie główne: Beef fillet polędwica wołowa / gratin ziemniaczane / fasola z migdałami / domowy sos do wyboru

Deser: Crème brûlée *Restauracja w ramach festiwalu nie serwuje koktajlu festiwalowego Martini Fiero & KINLEY Tonic

Menu B

Przystawka: Beetroot carpaccio vege burak / ser kozi / natka pietruszki / czosnek / szczypiorek / klarowany ocet balsamiczny

Danie główne: Beyond burger vege Beyond Meat / domowy ketchup / sałata / pomidor /czerwona cebula z grilla / domowe aioli / bułka brioche z sezamem / ręcznie robione frytki ziołowe

Deser: Mus czekoladowy Kruche ciasto / czekolada / bita śmietana *Restauracja w ramach festiwalu nie serwuje koktajlu festiwalowego Martini Fiero & KINLEY Tonic

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość