HOŻA Argentine Steakhouse | RestaurantClub
Chef's Menu
Restaurant Week

HOŻA Argentine Steakhouse

Info

Chef's Menu

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

argentyńska

Atmosfera

ekskluzywna

Średnia cena / 2 Gości

powyżej 150 zł

Chef kuchni

Karol Dąbrowski

Restaurator

Łukasz Stachura

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 23:00
Więcej
Wtorek12:00 – 23:00
Środa12:00 – 23:00
Czwartek12:00 – 23:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 22:00
Sezonowane Argentyńskie steki, XVIII wieczne antyki, selekcja najciekawszych win - wszystko w rytmie latynoamerykańskiej muzyki....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Empanadas z provolone: dojrzewający ser z mleka bawolego, kukurydza, oliwki kalamata, sos z pieczonej papryki

Pozycja 2: Filet z sandacza, pierogi ze skorupiakami, sos pomarańczowy, romanesco

Pozycja 3: Panna cotta, sos malinowy

Menu B

Pozycja 1: Emapanadas z wołowiną: mięso wołowe, chorizo, fasola, papryka, creme fraiche

Pozycja 2: Argentyński Rostbef, puree ziemniaczane, fasolka szparagowa, sos pieprzowy

Pozycja 3: Panna cotta, sos malinowy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: KREM Z DYNI Z POMIDORAMI nasiona słonecznika

Danie główne: BURACZANE RISOTTO sos z palonych pomidorów / mus z koziego sera

Deser: TRUSKAWKOWE SEMIFREDO biszkopt / karmelizowane płatki migdała

Menu B

Przystawka: EMPANADAS Z PROVOLONE dojrzewający ser z mleka bawolego / kukurydza / sezam / zielone jabłko / sos z pieczonej papryki

Danie główne: ESTOFADO Z WOŁOWINĄ mięso wołowe / kukurydza / papryka / pieczarki / bagietka czosnkowa

Deser: TRUSKAWKOWE SEMIFREDO biszkopt / karmelizowane płatki migdała

Rezerwacja

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

79zł/Gość