Rukola (Dywity) | RestaurantClub
Restaurant Week

Rukola (Dywity)

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

francuska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Chef kuchni

Bartosz Deszczka

Godziny otwarcia

Piątek12:00 – 20:30
Więcej
Sobota12:00 – 20:30
Niedziela12:00 – 20:30
PoniedziałekNieczynne
Wtorek12:00 – 20:30
Środa12:00 – 20:30
Czwartek12:00 – 20:30
Oferujemy dania kuchni fusion w nowoczesnym wydaniu przygotowywane z wysokiej jakości produktów....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Chrupiąca żabnica na emulsji z awokado

Danie główne: Ośmiornica z kawiorem, gratin selerowym i sosem z karczochów Intermezzo: sorbet z rokitnika

Deser: Panna cotta aromatyzowana tonką, figi karmelizowane z chilli

Menu B

Przystawka: Przegrzebki z sosem beurre blanc i aromatyczną oliwą z solirodu

Danie główne: Pierś z kaczki z karmelizowaną cykorią, krokietem ryżowym i hibiskusem Intermezzo: sorbet z rokitnika

Deser: Brownie, espuma z orzechów laskowych, żel z gruszki i rumu

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość