Esterante | RestaurantClub
Breakfast Week
Restaurant Week

Esterante

Info

Breakfast Week

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

fine dining

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Marcin Curyło

Godziny otwarcia

Czwartek08:00 – 22:00
Więcej
Piątek09:00 – 22:00
Sobota09:00 – 22:00
Niedziela09:00 – 22:00
Poniedziałek09:00 – 22:00
Wtorek09:00 – 22:00
Środa09:00 – 22:00
Restauracja Esterante przyciąga aromatami i zatrzymuje doskonałymi smakami! Tutaj możesz poznać niebanalne połączenia smakowe, zaproponowane w autorskim menu, stworzonym przez prawdziwego mistrza kuchni....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Alproccino lub Alprolatte.
Dzięki Alpro kawa w prezencie!
Menu A

Śniadanie: Bajgiel z kofeiną Jajko sadzone, wędzony boczek, fasolka w pomidorach, wędzony ser provolo, grillowany pomidory, węgiel kokosowy, rukola

Menu B

Śniadanie: Pieczony naleśnik z borówkami Mąka orkiszowa, waniliowy twarożek , mus truskawkowy, belgijska czekolada, orzechy włoskie

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Fondue le brin, papryka piquillo, chałka, salsa czosnkowa, cytryna

Danie główne: Stek z halibuta z kiełkami z czarnej soczewicy, biała rzepa, cukinia, dziki brokuł, grzyby shimeji, sos kokosowy z curry, trawa cytrynowa, imbir, batat , czarna prażynka

Deser: Tarta lemon curd z bezą włoską, tatar truskawkowy, melisa

Menu B

Przystawka: Fondue le brin, papryka piquillo, chałka, salsa czosnkowa, cytryna

Danie główne: Udko z kaczki confit, glazura z whiskey, Fondant z batata , parmezan, pędy dzikiego brokuła, espuma chrzanowa

Deser: Ekler krówka, palone masło, pianka malinowa, lawenda

Rezerwacja

Breakfast Week

i
2 Gości
07:30
09:00
10:30
12:00

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 3,98 zł

35zł/Gość

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość