Port Royal MINI | RestaurantClub
Restaurant Week
Chef's Menu

Port Royal MINI

Info

Restaurant Week

Chef's Menu

restauracja

Kuchnia i dania

międzynarodowa

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 23:00
Więcej
Niedziela12:00 – 22:30
Poniedziałek12:00 – 22:30
Wtorek12:00 – 22:30
Środa12:00 – 22:30
Czwartek12:00 – 22:30
Piątek12:00 – 23:00
MORSKA FALA W BROWARACH Port Royal wzmacnia warszawską scenę „przysmaków z łodzi rybaków” o wyśmienite rybne tatary i carpaccio, ostrygi w aż trzech różnych odsłonach (fine...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Tatar z arbuza podany na azjatyckich ziołach w tempurze, awokado, mango, sos sojowy, sezam, świeże zioła

Danie główne: Sandwich z borowikami, wegańskim serem cheddar, masłem orzechowym i szalotką w sosie XO

Deser: Tarta z kremem karmelowo-dyniowym i lodami pistacjowymi

Menu B

Przystawka: Tatar z tuńczyka podany na azjatyckich ziołach w tempurze, awokado, mango, sos sojowy, sezam, świeże zioła

Danie główne: Sandwich z polędwicą wołową, krewetką, serem cheddar, masłem orzechowym i szalotką w sosie XO

Deser: Tarta z kremem karmelowo-dyniowym i lodami pistacjowymi

Menu A

Pozycja 1: 1) ostryga Fine de Claire z sosem mignonette 2)tatar z confitowanych pomidorów, ogórek kiszony, szalotka, musztarda francuska, kapary, piklowane grzybki shimeji, żółtko z moreli z oliwą truflową

Pozycja 2: Seriola kabayaki na młodych liściach, świeży chrzan, szczypiorek, sezam

Pozycja 3: Beza Pavlova, krem z mascarpone, sezonowe dodatki

Menu B

Pozycja 1: 1)ostryga Fine de Claire z sosem mignonette, 2)ceviche z serioli, limonka, miód, czerwona cebula, awokado, fenkuł, granat, chilli, kolendra, sezam

Pozycja 2: Dorada, sos truflowy, kurki

Pozycja 3: Sernik z białą czekoladą na czekoladowym spodzie.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość

Chef's Menu

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

89zł/Gość