Dos Tacos | RestaurantClub
Restaurant Week

Dos Tacos

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Meksykańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Isabela Balderas

Restaurator

Michał Kałamaga, Łukasz Klocek

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 21:00
Więcej
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Czwartek12:00 – 21:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 21:00
W roku 2010, UNESCO, jako pierwszą na świecie, uhonorowało kuchnię Meksyku wpisaniem na Listę Niematerialnego Dziedzictwa Ludzkości. Rok później otworzyliśmy Dos Tacos – Mexican Grill w...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Empinadas con nopales- chrupiąca tortilla kukurydziana z pastą z bobu i sałatką z kaktusa

Danie główne: Tacos de berenjena- bakłażan w piwnej tempurze z sosem chipotle mayo, podany na domowej tortilli pszennej

Deser: Krem orzechowo-waniliowy z nutą cynamonu, z orzechami i migdałami

Menu B

Przystawka: Empinadas con nopales- chrupiąca tortilla kukurydziana z pastą z bobu i sałatką z kaktusa

Danie główne: Świeży dorsz atlantycki w piwnej tempurze z sosem chipotle-mayo, podany na domowej tortilli pszennej

Deser: Krem orzechowo-waniliowy z nutą cynamonu, z orzechami i migdałami

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość