Bistro Bibuła | RestaurantClub
Restaurant Week

Bistro Bibuła

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

polska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Godziny otwarcia

Sobota10:00 – 22:00
Więcej
Niedziela10:00 – 22:00
Poniedziałek10:00 – 22:00
Wtorek10:00 – 22:00
Środa10:00 – 22:00
Czwartek10:00 – 22:00
Piątek10:00 – 22:00
Bibuła to miejsce o niezobowiązującym, swobodnym charakterze gdzie panuje prosty, bezpretensjonalny klimat. Naszym celem jest podawanie dobrego jedzenia w miłej atmosferze. Gotujemy zdrowo, starannie dobieramy składniki...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Chrupiący placek z dyni z blanszowanym szpinakiem z czosnkiem, serem camembert, orzechami ziemnymi, granatem i dresingiem miodowo - koperkowym.

Danie główne: Chrupiące boczniaki w cieście kataifi podane z puree buraczanym z tartym chrzanem i pesto bazyliowo - ziołowym.

Deser: Czekoladowo - kakaowe brownie z belgijską czekoladą podane z musem czekoladowym i chrustem malinowym.

Menu B

Przystawka: Chrupiący placek z dyni z pastą z wędzonego łososia, serka philadelphia i kopru podany z kaparami i granatem.

Danie główne: Ręcznie lepione pierogi z kaczką podane z domową konfiturą z żurawiny, palonym masłem i świeżymi ziołami.

Deser: Czekoladowo - kakaowe brownie z belgijską czekoladą podane z musem czekoladowym i chrustem malinowym.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość