Barbakan korkociąg | RestaurantClub
Restaurant Week

Barbakan korkociąg

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Godziny otwarcia

Sobota10:00 – 22:30
Więcej
Niedziela10:00 – 22:30
Poniedziałek12:00 – 22:30
Wtorek10:00 – 22:30
Środa10:00 – 22:30
Czwartek10:00 – 22:30
Piątek10:00 – 22:30
Restauracja prowadzona jest nieprzerwanie od 1998r. Oferujemy głównie dania kuchni polskiej opierając się na przepisach naszych mam i babć. Serdecznie zapraszamy do kuchni którą powinien poznać każdy....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Sezonowe warzywa grillowane z sosem czosnkowym

Danie główne: Łosoś w białym winie na ostro z pieczonymi ziemniakami (można poprosić o wersję łagodną)

Deser: Creme brulee

Menu B

Przystawka: Tatar wołowy po polsku podawany z ogórkiem, cebulką, musztardą, anchois oraz żółtkiem

Danie główne: Kotlet schabowy XL z pieczonymi ziemniakami i kapustą zasmażaną

Deser: Creme brulee

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość