Barbakan korkociąg | RestaurantClub
Restaurant Week

Barbakan korkociąg

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Godziny otwarcia

Czwartek10:00 – 22:30
Więcej
Piątek10:00 – 22:30
Sobota10:00 – 22:30
Niedziela10:00 – 22:30
Poniedziałek12:00 – 22:30
Wtorek10:00 – 22:30
Środa10:00 – 22:30
Restauracja prowadzona jest nieprzerwanie od 1998r. Oferujemy głównie dania kuchni polskiej opierając się na przepisach naszych mam i babć. Serdecznie zapraszamy do kuchni którą powinien poznać każdy....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Prezent dla festiwalowych Gości - pieczywo wraz z masłem Lurpak! Idealnie śmietankowy, maślany smak na rozbudzenie kubków smakowych. Krem z pomidorów pelati na ostro podawany z serem pleśniowym i grzanką czosnkową.

Danie główne: Sznycel serowy serwowany z pieczonymi ziemniakami i mixem sałat.

Deser: Ciasto biszkoptowe z owocami.

Menu B

Przystawka: Prezent dla festiwalowych Gości - pieczywo wraz z masłem Lurpak! Idealnie śmietankowy, maślany smak na rozbudzenie kubków smakowych. Tymbaliki drobiowe podawane z cytryną i pieczywem

Danie główne: Pieczona pierś z gęsi podawana z pierogami ukraińskimi, sosem z suszonych pomidorów oraz delikatną sałatką.

Deser: Ciasto biszkoptowe z owocami.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość