Restauracja Warmia | RestaurantClub
Restaurant Week

Restauracja Warmia

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Bartosz Niedzwiecki

Restaurator

Bartosz Niedzwiecki

Godziny otwarcia

Wtorek13:00 – 20:00
Więcej
Środa13:00 – 20:00
Czwartek13:00 – 20:00
Piątek13:00 – 23:00
Sobota13:00 – 23:00
Niedziela13:00 – 23:00
Poniedziałek13:00 – 20:00
„Restauracja Warmia to miejsce, które chciałem stworzyć od bardzo dawna. Odkąd skończyłem gastronomię w szkole średniej od razu zacząłem odnosić sukcesy i w 2009 roku...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Plastry Palonego łososia pod ziołową kruszonką na musie z mango i chili z pianą z kiszonego buraka

Danie główne: Ragout z wegańskim filecikiem, warzywami korzennymi i dojrzałymi pomidorami, podane na polencie kukurydzianej z olejem pietruszkowym

Deser: Beza z bitą śmietaną i owocami leśnymi

Menu B

Przystawka: Klasycznie dymiony tatar wołowy podany z kaparami, ogórkiem kiszonym, marynowanymi grzybami, cebulą

Danie główne: Medalion z polędwiczki wieprzowej otulony boczkiem na puree z czarnej fasoli i tymianku z pieczoną pieczarką portobello i sosem serowym

Deser: Beza z bitą śmietaną i owocami leśnymi

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość