Bałkańska Dusza Zwycięzców | RestaurantClub
Restaurant Week

Bałkańska Dusza Zwycięzców

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

bałkańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Godziny otwarcia

Sobota12:00 – 23:00
Więcej
Niedziela12:00 – 22:30
Poniedziałek13:00 – 22:30
Wtorek12:00 – 22:30
Środa12:00 – 22:30
Czwartek12:00 – 22:30
Piątek12:00 – 22:30
Dobro Došli. Serdecznie zapraszamy na kulinarną podróż po Bałkanach. Grill i ogień - to techniki, na których się doskonale znamy. Nasze dania przyrządzamy używając prawdziwego węgla...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Chrupiące małe rybki, serwowane z zieloną sałatką i sosem tatarskim.

Danie główne: Lekko pikantne mule w pomidorach i białym winie, serwowane z dwoma rodzajami pieczywa.

Deser: Klasyczna, domowego wypieku baklava z lodami pistacjowymi.

Menu B

Przystawka: Plastry marynowanego w bejcy ziołowej rostbefu, z chrupiącym jarmużem i sosem kaparowym.

Danie główne: Grillowany jagnięcy stek i langustynki, serwowane z chipsami z cukinii i marchewki oraz marynowaną papryką w bałkańskim serze.

Deser: Creme brulee, aksamitna konsystencja z nutą wanilii, pokryta charakterystyczną chrupiącą warstwą karmelu.

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość