Kotarz (Brenna) | RestaurantClub
Restaurant Week

Kotarz (Brenna)

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

polska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Chef kuchni

Mariola Kamieniorz

Godziny otwarcia

Piątek12:00 – 22:00
Więcej
Sobota12:00 – 22:00
Niedziela12:00 – 21:00
Poniedziałek12:00 – 21:00
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Czwartek12:00 – 21:00
Goście odwiedzający naszą restaurację znajdą się w niezapomnianej galerii smaków i zapachów. Od wielu lat o smak potraw dba Szefowa Kuchni Mariola Kamieniorz – osoba skromna...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Rydze z bryndzą na grzance

Danie główne: Pieczona czerwona kapusta na puree z białych warzyw z sosem szpinakowym

Deser: Beza włoska z sorbetem z prosseco, aperolem i truskawkami

Menu B

Przystawka: Krem z pieczonej czerwonej kapusty z tymiankiem i chipsem z gruszki

Danie główne: Bażant z grillowaną cykorią z puree z truflami, demi glass i zieloną oliwą

Deser: Tiramisu matcha z lodami ciasteczkowymi

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość