Kuryer Restaurant | RestaurantClub
Breakfast Week
Restaurant Week

Kuryer Restaurant

Info

Breakfast Week

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

fine dining

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Paweł Pamuła

Godziny otwarcia

Sobota09:00 – 23:00
Więcej
Niedziela09:00 – 23:00
Poniedziałek09:00 – 23:00
Wtorek09:00 – 23:00
Środa09:00 – 23:00
Czwartek09:00 – 23:00
Piątek09:00 – 23:00
Poznaj smak kuchni dwudziestolecia międzywojennego w całkiem nowej odsłonie. Jedyna taka restauracja w Krakowie!...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Śniadanie: SŁONA CHAŁKA / CONCASSE Z POMIDORÓW I AWOKADO / JAJKO POCHE / SOS HOLENDERSKI

Menu B

Śniadanie: SZAKSZUKA / SUCHA KRAKOWSKA / CEBULA DYMKA / PALUCH Z SUSZONYMI POMIDORAMI

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Tatar z pieczonego buraka, słone kruche, majonez awokado, suszone żółtko

Danie główne: Risotto z groszkiem i miętą, wędzone tofu, chipsy warzywne

Deser: Jogurt z białą czekoladą, krem cytrynowy, kasza jaglana, sable maślane

Menu B

Przystawka: Plastry marynowanej kaczki, piklowane warzywa, zielone jabłko

Danie główne: Prasowany policzek wołowy, marynowana biała kapusta, zapiekanka warzywna, sos tymiankowy

Deser: Jogurt z białą czekoladą, krem cytrynowy, kasza jaglana, sable maślane

Rezerwacja

Breakfast Week

i
2 Gości
09:00
10:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

33zł/Gość

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość