BASIL & LIME | RestaurantClub
Restaurant Week

BASIL & LIME

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Tajska

Atmosfera

romantyczna

Średnia cena / 2 Gości

mniej niż 40 zł

Chef kuchni

Thanawat Na Nagara

Restaurator

Thanawat Na Nagara

Godziny otwarcia

PoniedziałekNieczynne
Więcej
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Czwartek12:00 – 21:00
Piątek12:00 – 22:30
Sobota12:00 – 22:30
Niedziela12:00 – 21:00
BASIL & LIME to projekt oparty na koncepcji nowoczesnej restauracji z autentyczną kuchnią tajską, czyli restauracji tajskiej XXI w. Połączenie nowoczesności i autentyczności ma być...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: PO PIA PAK Chrupiące roladki z papieru ryżowego z nadzieniem z makaronu sojowego, kiełków fasoli Mung, białej kapusty, grzybów Mun i marchewki. Podawane ze słodkim sosem z chili.

Danie główne: GAENG MAMOUANG TAO-HOO Tajskie żółte curry z tofu, mango, kukurydzą baby, groszkiem cukrowym, papryką i orzechami nerkowca. Podawane z tajskim ryżem jaśminowym.

Deser: SAKOO PIEK LAM YAI Perełki tapioki w słodkim syropie z mleczka kokosowego z owocami longana.

Menu B

Przystawka: GAI PAD NAM PRIK PAO Kawałki posiekanego kurczaka z woka, z kolorową papryką, marchewką, pastą chili, tajską bazylią i czosnkiem. Podawane na łódkach z chrupiącego ciasta wonton.

Danie główne: PANANG NEAU Paseczki z antrykotu w kremowym sosie curry Panang, z kawałkami pędów bambusa i groszkiem cukrowym. Podawane z tajskim ryżem jaśminowym.

Deser: SAKOO PIEK LAM YAI Perełki tapioki w słodkim syropie z mleczka kokosowego z owocami longana.

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość