Elixir by Dom Wódki | RestaurantClub
Dining Week

Elixir by Dom Wódki

Info

Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Polska

Atmosfera

z widokiem

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Chef kuchni

Michał Szcześniak

Restaurator

-

Godziny otwarcia

Piątek12:00 – 23:00
Więcej
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 23:00
Poniedziałek12:00 – 23:00
Wtorek12:00 – 23:00
Środa12:00 – 23:00
Czwartek12:00 – 23:00
Restauracja ELIXIR by Dom Wódki to pierwsza w Polsce i na świecie restauracja z kompleksowym podejściem do idei „food pairingu” w oparciu o polską kuchnię...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Tatar z Avocado - pomidory malinowe, avocado, kolendra, ser bursztyn, rukola, kapary jabłkowe

Danie 2: Chłodnik z ogórka - jogurt naturalny, ogórek, ziołowa oliwa, sorbet z buraka, chips ziemniaczany, koperek, rzodkiewka

Danie 3: Risotto - kremowy ryż carnaroli, krewetki, zielone szparagi, ser Grana Padano, koperek

Danie 4: Bakłażan - pieczony bakłażan, warzywa ratatouille, ser gorgonzola, sos tymiankowy z pieczonych warzyw

Danie 5: Kremówka - krem z białej czekolady, chrupiące ciasto, owoce sezonowe, sos truskawkowy

Menu B

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Carpaccio - sezonowana polędwica wołowa, majonez truflowy, ser Bursztyn, marynowane kurki, rukola

Danie 2: Chłodnik z ogórka - Jogurt naturalny, ogórek, ziołowa oliwa, sorbet z buraka, chips ziemniaczany, koperek, rzodkiewka

Danie 3: Risotto - kremowy ryż carnaroli, krewetki, zielone szparagi, ser Grana Padano, koperek

Danie 4: Golonka - młoda kapusta, żel z ogórka kiszonego, chipsy z boczku wędzonego, puree ziemniaczane, lody chrzanowe

Danie 5: Kremówka - krem z białej czekolady, chrupiące ciasto, owoce sezonowe, sos truskawkowy

Rezerwacja

Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

149zł/Gość