Le Cedre 61 | RestaurantClub
Restaurant Week

Le Cedre 61

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Libańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

60 - 80 zł

Chef kuchni

Jamal Ayed

Godziny otwarcia

Poniedziałek11:00 – 22:30
Więcej
Wtorek11:00 – 22:30
Środa11:00 – 22:30
Czwartek11:00 – 22:30
Piątek11:00 – 22:30
Sobota11:00 – 22:30
Niedziela11:00 – 22:30
To wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie warszawskiej Pragi, przyciągające wyjątkową atmosferą oraz niezwykłymi smakami kuchni libańskiej. W naszej restauracji skosztujesz tradycyjnych dań kuchni libańskiej, które zachwycą...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Hommous - pasta z ciecierzycy z tahini Shanklish - domowy ser libański na ostro Fatayer - pierogi ze szpinakiem

Danie główne: Hudra Labneh duszona cukinia i pieczarki z sosem jogurtowym, kolendrą, serwowane z kaszą burgul

Deser: Baklawa - delikatne kruche ciasto nadziewane mielonymi orzeszkami

Menu B

Przystawka: Moutabbal - pasta z pieczonych bakłażanów z sosem sezamowym Tabbouleh - narodowa sałatka z natki pietruszki Kebbeh Mekliyeh - smażone kulki jagnięce z kaszą bulgur i orzeszkami pinii

Danie główne: Kofta Belsanyeh kotlet z mielonej jagnięciny, zapiekany z ziemniakami i warzywami, z sosem pomidorowym, serwowany z ryżem basmati

Deser: Ousmallieh - ciasto nitkowe z kremem budyniowym z syropem różanym, pistacje

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość