Zachodni Brzeg | RestaurantClub
Restaurant Week

Zachodni Brzeg

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

bliskowschodnia

Atmosfera

z widokiem

Średnia cena / 2 Gości

40 - 60 zł

Chef kuchni

Sławomir Żuchowski

Restaurator

Karol Szafraniec

Godziny otwarcia

Czwartek12:00 – 21:00
Więcej
Piątek12:00 – 21:00
Sobota12:00 – 21:00
Niedziela12:00 – 20:00
Poniedziałek12:00 – 21:00
Wtorek12:00 – 21:00
Środa12:00 – 21:00
Zachodni Brzeg to restauracja dla wszystkich , którzy lubią smaczne i nietuzinkowe jedzenie inspirowane kuchnią Izraela i Libanu. Lokal położony jest na prawym brzegu Wisły...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
W prezencie cocktail od Partnera na bazie Martini
Menu A

Przystawka: Grillowany bakłażan z serkiem labneh, owocem granatu, pistacjami i pesto chermoula

Danie główne: Curry z kalafiora, batatów i orzechów nerkowca z ryżem basmati

Deser: Sernik z chrustem kadayif, podany z musem truskawkowym i pomarańczą

Menu B

Przystawka: Pierożki Manti z jagnięciną, na serku labneh z miętą i płynnym masłem paprykowym

Danie główne: Stek z łososia pieczony w melasie z granatów i zatarze, spaghetti a'la chitarra, sos pomidorowo-pomarańczowy

Deser: Sernik z chrustem kadayif, podany z musem truskawkowym i pomarańczą

Rezerwacja

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa
+ opłata rezerwacyjna 5,98 zł
+ 10 zł w prime time

69.99zł/Gość