Papu | RestaurantClub
Dining Week

Papu

Info

Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Europejska

Atmosfera

ekskluzywna

Średnia cena / 2 Gości

100 - 150 zł

Chef kuchni

Michał Grygoriew

Restaurator

Michał Keński

Godziny otwarcia

Piątek13:00 – 22:30
Więcej
SobotaNieczynne
NiedzielaNieczynne
Poniedziałek13:00 – 22:30
Wtorek13:00 – 22:30
Środa13:00 – 22:30
Czwartek13:00 – 22:30
Restauracja Papu słynie z tradycyjnej polskiej kuchni. To miejsce, gdzie rodzinne receptury odradzają się pod okiem Szefa Kuchni, Michała Grygoriewa. Zainspirowani naturą swoje dania tworzą...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Chłodnik z ogórków z pikantną pianą z koziego sera

Danie 2: Pieczona gruszka z ricottą i orzechem włoskim

Danie 3: Tagliatelle z bobem i bazylią

Danie 4: Gołąbki w liściach boćwiny, z kaszą, suszonymi pomidorami i selerem naciowym na puree bazyliowym

Danie 5: Millefeuille z kremem z czerwonej porzeczki

Menu B

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Chłodnik z ogórków z pikantną pianą z koziego sera

Danie 2: Pieczona gruszka z ricottą w boczku

Danie 3: Polędwica z dorsza na puree z zielonego groszku ze smażoną dymką

Danie 4: Polik wołowy z sosem z czerwonej porzeczki, chrustem ziemniaczanym i duszonym porem

Danie 5: Millefeuille z kremem z czerwonej porzeczki

Rezerwacja

Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

149zł/Gość