Kuchnia
międzynarodowa
Szef kuchni
Kamil Nowicki
Atmosfera
casual / swobodna
Rok otwarcia
2016
Regularna cena za 2 Gości
brak danych
Taproom na Długosza nie ma dziś odpowiednika w Polsce, tej wielkości browar z otwartym pubem jest rozwiązaniem unikalnym. Adaptacja industrialnych wnętrz jest aktualnym trendem, za którym powstają browary, puby i multitapy, ale nikt nie połączył tego w jedną całość. Nikt nie zrobił tego z takim rozmachem jak My.
Mamy najlepsze w Polsce miejsce by pokazywać różnice między produkcją rzemieślniczą a koncernową. Jako miasto mamy atrakcję całkowicie zgodną z naszą tożsamością - piwo było przez wieki „stałym elementem codziennego życia wrocławian”.
Dzięki naszej nieustępliwości, stworzyliśmy miejsce do luźnych spotkań ze znajomymi jak i eleganckich owianych klasa spotkań biznesowych.
Projekt wnętrza jest nowatorski i dobrze oddaje idee marki Browar Stu Mostów – łączenie tradycji ze współczesnością, prawdziwego piwa z prawdziwym życiem.