Ceviche Bar | RestaurantClub
Fine Dining Week

Ceviche Bar

Info

Fine Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Południowoamerykańska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

powyżej 150 zł

Chef kuchni

Martin Gimenez Castro

Restaurator

Martin Gimenez Castro

Godziny otwarcia

Wtorek12:00 – 23:00
Więcej
Środa12:00 – 23:00
Czwartek12:00 – 23:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 21:00
PoniedziałekNieczynne
Ceviche Bar to koncept kulinarny utrzymany w klimacie Ameryki Południowej, którego pomysłodawcą jest Martin Gimenez Castro. To pierwsza Restauracja w Warszawie specjalizująca się w ceviche...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Krewetka argentyńska / salsa fresca / wakame

Pozycja 2: Kałamarnica / espuma ostrygowa / sea fennel / moani caviar / chips rybny

Pozycja 3: Sorrentino / topinambur / trufla / kyona

Pozycja 4: Corvina / kalafior / bulion z ośmiornicy / tempura / begonia

Pozycja 5: Brownie z fasoli / mus gorgonzola / śliwka wędzona / werbena

Menu B

Pozycja 1: Krewetka argentyńska / salsa fresca / wakame

Pozycja 2: Kałamarnica / espuma ostrygowa / sea fennel / moani caviar / chips rybny

Pozycja 3: Sorrentino / topinambur / trufla / kyona

Pozycja 4: Pierś z kaczki / mole / foie gras /

Pozycja 5: Brownie z fasoli / mus gorgonzola / śliwka wędzona / werbena

Rezerwacja

Fine Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

139zł/Gość