O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Restauracje#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Bądź Foodie! Trwają rezerwacje na jesienny RestaurantWeekⓇ

Trwają rezerwacje na największe i najpopularniejsze wydarzenie towarzysko-kulinarne w Polsce RestaurantWeekⓇ! Zbliżająca się edycja odbędzie się pod hasłem #FoodieMoments i potrwa od 8 października do 17 listopada. Będzie to opowieść o pasji do jedzenia, chęci zmiany spędzania wolnego czasu na mieście przez Polaków oraz o dzieleniu się wyjątkowymi odkryciami kulinarnymi. 

festiwale

Siedem polskich gwiazdek Michelin

Michelin ogłosił nową listę restauracji rekomendowanych w Przewodniku MICHELIN Polska 2024. W tym roku do zestawienia dołączyło województwo pomorskie z Trójmiastem na czele. Nowy region uzupełnia dotychczasowe lokalizacje, do których należą Warszawa, Kraków i Poznań.

rozmaitości

FineDiningWeek®: najlepsze restauracje w Polsce

Letni czas pełen kulinarnych uniesień już za Gośćmi tegorocznej edycji Festiwalu FineDiningWeek®, którzy tłumnie ruszyli odkrywać polskie restauracje klasy premium. W Festiwalu udział wzięło prawie 15 000 Gości, którzy w Plebiscycie wybrali najlepsze fine diningowe restauracje w Polsce.

festiwale

Przyroda, Tatry i upór - kuchnia w Giewoncie

Dzięki uporowi niedojrzałości można osiągnąć coś wielkiego - twierdzi Przemek Sieradzki, head chef wyróżnionej przez przewodnik Michelin restauracji Giewont w Kościelisku. W rozmowie z Szymonem Gatlikiem opowiada o gotowaniu pod Tatrami, młodości i autorytecie, o ambicji i presji.

rozmaitości

Najnowsze Artykuły

Festiwalowi debiutanci - przewodnik po RestaurantWeek®

To już dziesięciolecie RestaurantWeek® i jeśli jesteście na festiwalu stałymi bywalcami, na pewno macie swój sposób na wybór restauracji, którą odwiedzicie w podczas jesiennej edycji. Jednym z kluczy wyboru może być poszukiwanie niezanych wam dotąd miejsc. 

festiwale

Pomysły na herbatę w restauracji. Przepisy i wskazówki

Nadchodzi jesień, która dla restauratorów jest znakomitą okazją do zwiększenia dochodów w restauracji. To czas dużych grupowych rezerwacji firmowych, romantycznych kolacji i rozpoczęcia nowego sezonu dla prawdziwych smakoszy, którzy poszukują nowych, oryginalnych kulinarnych doznań. Jest to również doskonała okazja do zwiększenia obrotów poprzez sugestie dotyczące wyboru napojów.

artykuł sponsorowany

Jak najprościej znaleźć najlepsze festiwalowe menu?

Nowe narzędzia ułatwią stworzenie listy Restauracji, które chcesz odwiedzić w trakcie naszych Festiwali. Sprawdź, jak najlepiej wyszukać menu, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom!

festiwale
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award