O nasKarieraNa prezentDoświadczenia Specjalne
Pomoc
PL
Icon arrow
Icon hamburger
Restauracje#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

MaverickFest - Podążaj za instynktem!

Rusza zimowa edycja Chef’s Menu, czyli MaverickFest – wyjątkowe wydarzenie stworzone przez twórców RestaurantWeekⓇ. Głównymi bohaterami projektu są Chefowie, ich flagowe menu, wizja, odwaga i talent w kreowaniu najlepszych smaków. Inicjatywa obejmuje blisko 40 restauracji w Warszawie i Krakowie, które specjalnie na tę okazję przygotowały unikalne trzydaniowe menu z niespodzianką od marki Glenfiddich w atrakcyjnej cenie – już od 79 zł. Tylko do 10 grudnia!

festiwale

Aplikacja RestaurantClub - niezbędna dla Foodies

Kody rabatowe, porządek w rezerwacjach, informacje o festiwalach z wyprzedzeniem - to tylko część korzyści, które niesie korzystanie z aplikacji RestaurantClub! Z appką zyskasz do -80 zł na rezerwacje Festiwali! 

festiwale

Gdzie zjeść w Zakopanem - 7 wyjątkowych rekomendacji

Wielu z nas na ferie pewnie wybiera się do Zakopanego i okolic. Gdzie zjeść w Zakopanem? Miejsc jest bez liku. Ale gdzie można zjeść ciekawie, oryginalnie, niekoniecznie przaśno-regionalnie i niekoniecznie na Krupówkach? Poznajcie siedem sprawdzonych, wyjątkowych adresów na kulinarnej mapie zimowej stolicy Polski.

rozmaitości

Podaruj doświadczenie! Kulinarny pomysł na prezent

Coraz więcej osób dostrzega, że najlepsze prezenty to doświadczenia. W świecie materializmu wyjątkowe chwile, które możemy dzielić z Bliskimi, są o wiele cenniejsze niż rzeczy, które z czasem tracą na wartości. Dodatkowo z pewnością każdemu z nas trafił się kiedyś nietrafiony prezent. Zupełnie inaczej jest z doświadczeniami w gronie Znajomych i Bliskich ludzi - tego potrzebujemy. Warto też umacniać stosunki i kontakty np. w ramach spotkań przy wspólnym stole.

rozmaitości

Najnowsze Artykuły

Artur Kokoszka, szef kuchni Farmy Bii: najdoskonalszy punkt smakowy

Własne zioła liściaste zamiast sałat, jadalne kwiaty zamiast przypraw, ekologiczne warzywa z własnego ogródka zamiast sprowadzanych egzotycznych produktów - Artur Kokoszka, odpowiadający za menu Farmy Bii w swojej kuchni stawia na naturalny smak produktów. 

artykuł sponsorowany

Od brioszki po proziaki - daj się zaskoczyć podczas BreakfastWeek!

Listopad to idealny czas na kulinarne eksperymenty i odkrywanie nowych smaków. Jeśli nie masz ochoty na poranne krzątanie się w kuchni, wybierz się na BreakfastWeek. Wybór jest naprawdę duży – od dobrze znanych klasyków po zaskakujące nowości. Brioche z „mięsem” konopnym, tosty na zakwasie z yerba mate, a może... jajecznica bez jajek?

festiwale

Top 5 dań kuchni polskiej podczas RestaurantWeek®! 

Utarło się, że polska kuchnia jest sycąca, tłusta i esencjonalna. Coś w tym jest, ale klasyki znad Wisły to nie tylko rosół z kluskami, schabowy z mizerią i ziemniakami czy golonka w piwie. Gołąbki na opak, kartacze z chrustem z kiszonej kapusty, a może staropolskie prażuchy?

festiwale
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award