Właśnie wystartowały rezerwacje na największe i najpopularniejsze wydarzenie towarzysko-kulinarne w Polsce - RestaurantWeek®!
Nadchodząca wiosenna edycja Festiwalu odbędzie się pod hasłem #BornToBeFoodie i potrwa od 4 marca do 17 kwietnia. Na Gości spragnionych odkrywania nowych smaków w topowych restauracjach czekają autorskie, trzydaniowe menu z prezentem od partnera
w specjalnych, nawet do 50% niższych cenach, dostępnych tylko podczas wydarzenia.
Kulinarne odkrycia można rezerwować na https://RestaurantWeek.pl/ »
Świętuj 10-lecie RestaurantWeek® i przekonaj się, że smakowanie życia zaczyna się na talerzu!
Kody rabatowe, porządek w rezerwacjach, informacje o festiwalach z wyprzedzeniem - to tylko część korzyści, które niesie korzystanie z aplikacji RestaurantClub! Z appką zyskasz do -60 zł na rezerwacje Festiwali!
Rezerwacja stolików online to wygoda, która zmienia doświadczenia gości w restauracjach – oszczędzasz czas, masz dostęp do pełnej informacji i możesz spersonalizować swój wybór. Foodies doskonale znają ten komfort dzięki Festiwalom takim jak RestaurantWeek®, FineDiningWeek® czy BreakfastWeek. Ale czy wiesz, że na RestaurantClub.pl oraz w aplikacji możesz rezerwować stoliki lub specjalne menu nie tylko podczas Festiwali, ale także na co dzień?
Poznaj wszystkie opcje rezerwacji od RestaurantClub! Rezerwuj jak Ci wygodnie.
Styczeń i luty to doskonały moment, by zaplanować niezapomniane doświadczenia kulinarne. Festiwalowe vouchery na 2025 rok to idealny prezent – zarówno dla siebie, jak i dla Bliskich. Skorzystaj z wcześniejszych rezerwacji i rozpocznij nowy rok od planu na odkrywanie najlepszych restauracji!
Już 18 lutego ruszają rezerwacje na największy festiwal śniadaniowy w Polsce - BreakfastWeek. Nadchodząca wiosenna edycja Festiwalu tradycyjnie towarzyszy festiwalowi RestaurantWeek®! i potrwa od 4 marca do 17 kwietnia.
Trochę myślałem nad moim kulinarnym wytrychem i odkryłem, że nie jest nim żadna przyprawa, produkt czy sposób przyrządzania potrawy. Tym wytrychem jest po prostu miłość do gotowania - mówi Tomasz Koprowski, szef kuchnii w warszawskiej restauracji Mozaika, która od wielu edycji cieszy się powodzeniem gości RestaurantWeek.
Bez względu na to, czy to drobny upominek, czy większy gest, obdarowywanie ma wyjątkową moc przynoszenia szczęścia – zarówno obdarowującemu, jak i obdarowanemu. Co ciekawe, badania pokazują, że dawanie prezentów może sprawiać większą radość niż ich otrzymywanie. Jak to możliwe? Gdy widzimy uśmiech obdarowanej osoby, nasz organizm uwalnia endorfiny – hormony szczęścia, które dają poczucie spełnienia. A co, jeśli prezentem będzie coś, co dodatkowo tworzy niezapomniane wspomnienia i zbliża?