Borpince - Restauracja i Winiarnia Węgierska | RestaurantClub
Dining Week

Borpince - Restauracja i Winiarnia Węgierska

Info

Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Węgierska

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Jarosław Ogonowski

Restaurator

Beata Trón-Nowak

Godziny otwarcia

Piątek12:00 – 22:00
Więcej
Sobota12:00 – 22:00
Niedziela12:00 – 18:00
PoniedziałekNieczynne
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Borpince to restauracja i winiarnia oparta na tradycji węgierskiej, nad którą czuwa półkrwi Węgierka Beata Trón-Nowak. Borpince to dosłownie piwnica win o czym świadczy...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Figa pieczona z kozim serem z emulsją z kiszonego orzecha włoskiego

Danie 2: Risotto na bazie Sarga Moskotály Hollóköi ze szparagami, oliwą truflową, kurkami i suszonym żółtkiem.

Danie 3: Lawendowy creme bruleé

Menu B

AMUSE-BOUCHE! W prezencie na powitanie niespodzianka dla podniebienia

Danie 1: Figa pieczona z kozim serem z emulsją z kiszonego orzecha włoskiego.

Danie 2: Pierś kaczki z pomarańczą, młode warzywa w miodowym glassie z rozmarynem, mus z gruszki.

Danie 3: Lawendowy creme bruleé

Rezerwacja

Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

99zł/Gość