Bursztynowa Bistro | RestaurantClub
Restaurant Week

Bursztynowa Bistro

Info

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

Międzynarodowa

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Wojciech Kaza

Godziny otwarcia

Poniedziałek12:00 – 22:00
Więcej
Wtorek12:00 – 22:00
Środa12:00 – 22:00
Czwartek12:00 – 22:00
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 22:00
Bursztynowa to restauracja z wyjątkowym klimatem, który tworzą polskie sery długodojrzewające: Bursztyn, Szafir i Rubin. Nasz niezwykle utalentowany i kreatywny szef kuchni, Wojciech Kaza, w...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Martini Fiero & KINLEY Tonic
Koktajl powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie!
Menu A

Przystawka: Wędzony tatar z pieczonego buraka z serem Szafir dojrzewającym 24 miesiące i majonezem truflowym

Danie główne: Serowy makaron tagliatelle z papryczką chilli i natką pietruszki przygotowywany w kręgu sera Bursztyn

Deser: Rubinowa tarta z białej czekolady z sezonowymi owocami

Menu B

Przystawka: Wędzony tatar wołowy z serem Bursztyn dojrzewającym 24 miesiące, majonezem wasabi i oliwą szczypiorkową

Danie główne: Ośmiornica na palonych ziemniakach z serem Szafir, limonkowym crème fraîche i zielonym groszkiem

Deser: Szafirowa tarta z marakują i granatem

Rezerwacja

Restaurant Week

i
2 Gości
12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

59zł/Gość