Gardens by Fort | RestaurantClub
Fine Dining Week

Gardens by Fort

Info

Fine Dining Week

restauracja

Kuchnia i dania

Azjatycka

Atmosfera

casual / swobodna

Średnia cena / 2 Gości

powyżej 150 zł

Chef kuchni

Kamil Rabczyński

Godziny otwarcia

Wtorek12:00 – 22:30
Więcej
Środa12:00 – 22:30
Czwartek12:00 – 22:30
Piątek12:00 – 23:00
Sobota12:00 – 23:00
Niedziela12:00 – 20:30
PoniedziałekNieczynne
Gardens by Fort to kuchnia autorska, międzynarodowa, inspirowana kierunkami azjatyckimi, w której nie zabraknie również̇ smaków z innych zakątków świata, czy kraju. To niepowtarzalne miejsce,...
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Pozycja 1: Tatar z bakłażana, wakame, salsa mango, kolendra, won ton, kompresowany ogórek, mus yuzu

Pozycja 2: Bulion z palonych warzyw, oliwa lubczykowa, grzyby, chrupiący czosnek, dymka

Pozycja 3: Borowik stepowy, konfitura z czerwonej cebuli, brukselka, palone masło, piklowana rzodkiew

Pozycja 4: Sorgo ziołowe, edamame, pieczona dynia hokkaido, emulsja imbirowa, groszek wąsaty, mus bazyliowy

Pozycja 5: Ciastko czekoladowe, żelka z owoców leśnych, mus chałwowy, zielona herbata, marakuja

Menu B

Pozycja 1: Policzki z sandacza w stylu ceviche, wakame, groszek cukrowy, chilli, kolendra

Pozycja 2: Bulion z palonych warzyw, oliwa lubczykowa, grzyby, chrupiący czosnek, dymka

Pozycja 3: Koryfena, bok choy, ziemniak francuski, coulis cytrusowy

Pozycja 4: Pierś perliczki, listki brukselki, opalana szalotka, sos z czarnego bzu, mus z pietruszki i trawy cytrynowej

Pozycja 5: Ciastko czekoladowe, żelka z owoców leśnych, mus chałwowy, zielona herbata, marakuja

Rezerwacja

Fine Dining Week

i
2 Gości
13:45
16:00
18:15
20:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

139zł/Gość