Esterante | RestaurantClub
Breakfast Week
Restaurant Week

Esterante

Info

Breakfast Week

Restaurant Week

restauracja

Kuchnia i dania

europejska

Atmosfera

fine dining

Średnia cena / 2 Gości

80 - 100 zł

Chef kuchni

Marcin Curyło

Godziny otwarcia

Sobota08:00 – 22:00
Więcej
Niedziela08:00 – 22:00
Poniedziałek08:00 – 22:00
Wtorek08:00 – 22:00
Środa08:00 – 22:00
Czwartek08:00 – 22:00
Piątek08:00 – 22:00
Restauracja Esterante przyciąga aromatami i zatrzymuje doskonałymi smakami! Tutaj możesz poznać niebanalne połączenia smakowe, zaproponowane w autorskim menu, stworzonym przez prawdziwego mistrza kuchni....
Czytaj całość

Bądź eko! #JedzDlaZiemi

Cechy

Menu A

Śniadanie: Tosty francuskie Tosty, wędzony boczek, jajko sadzone z wolnego wybiegu, konfitura pomidorowa, smażone na maśle pieczarki, rukola

Menu B

Śniadanie: Jajka po turecku Jajka wolny wybieg 2 szt, jogurt grecki, palone masło, czosnek, papryka chili, świeże zioła, kolorowe pomidorki z patelni, chlebek naan

Martini Fiero & KINLEY Tonic Water
Cocktail powitalny od Partnerów Festiwalu w prezencie
Menu A

Przystawka: Racuchy z zielonego groszku, ser feta, zaatar, wędzony łosoś

Danie główne: Filet z miętusa z sosem romesco, grillowane warzywa, polenta kukurydziana, wędzona papryka, parmezan

Deser: Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy

Menu B

Przystawka: Kluseczki z ricotty i brokułów, chorizo, pesto z suszonych pomidorów, sos maślany

Danie główne: Rostbef sous vide, portobello, gorgonzola, szałwia, pęczakotto z pieczonymi pomidorami, sos demi-galce

Deser: Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy

Rezerwacja

Breakfast Week

i
2 Gości
09:00
10:30

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

33zł/Gość

Twój stolik

i
2 Gości
12:00
13:45
15:30
17:15
19:00
20:45

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

69zł/Gość