Про насКар'єраНа подарунокПреміум-досвід
Допомога
UK
Icon arrow
BreakfastWeekRestaurantWeek®#ChefsMenuЗнайди стіл
Увійти
Icon search
Фестивальне меню
Пізнавайте нові ресторани з близькими!

Якщо бажаєте переглянути класичний список ресторанів, натисніть нижче:
Перегляньте список ресторанів
Icon search
Усі страви
Przystawka
Danie główne
Deser
Icon chevron-right
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło tataki wołowe| ponzu | sezam przegrzebek | bulion orientalny | pieprz syczuański krem z kukurydzy | mleko kokosowe | katsuobushi biodrówka jagnięca | jarmuż | portobello | orzechy pre dessert crème brûlée | lody wiśniowe petit four
amuse-bouche pieczywo Scoria | palone masło tataki z tuńczyka | ponzu | mango przegrzebek | bulion orientalny | pieprz syczuański krem z kukurydzy | mleko kokosowe | katsuobushi linguine | trufla | szczypiorek pre dessert crème brûlée | lody wiśniowe petit four
Beza z kremem na bazie maślanki, glazurowanymi pomarańczami i likierem cointreau
Blondyna z pistacjową polewą i malinami PREZENT! Dla pierwszych Foodies klasyczna Pepsi Twist 0,5l na wynos na koniec rezerwacji. Spiesz się, liczba ograniczona! (do wyczerpania zapasów, dostępność butelek zależna od terminu wizyty w restauracji).
Bruschetta z burratą, pomidorkami i powidłami śliwkowymi
Bruschetta z pomidorkami koktajlowymi, parmezanem i bazylią
Bułeczka bao z boczniakiem w tempurze, domowym orientalnym colesławem, sosem kimchi-majo i kolendrą
Bułeczka bao z szarpaną wieprzowiną, marynowanymi piklami, sosem jalapeño i kolendrą
Bułeczka bao z szarpanym indykiem w kubańskiej marynacie mojo, domowym orientalnym colesławem, sosem kimchi-majo i kolendrą
Carpaccio z pieczonego buraka podane z cytrynową ricottą, marynowaną gruszką oraz chrupiącymi karmelizowanymi orzechami Roasted beet carpaccio, served with lemon ricotta, pickled pear, and crunchy caramelized nuts
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award