Polska kuchnia z japońskimi akcentami znanego z innowacji kulinarnych Chefa Aleksandra Barona. Smak ginu wpleciony w smaki umami!
Wyjątkowa kolacja złożona z unikalnych dań autorstwa Chefa Aleksandra Barona. Spróbuj między innymi krupniku oraz galaretki z dodatkiem Roku Gin.
Tylko 2 dni - specjalnie dla Gości RestaurantClub!
W prezencie cocktaile na Roku Gin: Roku Kyoto Club lub Roku Gin & Tonic (do wyboru na miejscu), a także degustacja Roku Gin wraz z Ambasadorem marki.
Restauracja Kapłony i Szczeżuje à la carte
ul. Izaaka 7, Kraków
Menu A
Przystawka: Bulion z pieczonego bakłażana
Danie główne I: Salceson z uszakiem bzowym w zakwasie z buraków, chrzan
Danie główne II: Koji pierogi ruskie
Intermezzo: Krupnik Roku Gin
Deser: Sernik krakoski z galaretką z Roku Gin
Menu B
Przystawka: Rosół z kury z bonito
Danie główne I: Nóżki w galarecie - ośmiornica i meduza
Danie główne II: Pierogi z dziczyzną
Intermezzo: Krupnik Roku Gin
Deser: Sernik krakoski z galaretką z Roku Gin