Jak działa Festiwal?
Najzdolniejsi Chefowie prezentują popisowo podane autorskie menu festiwalowe.
Odkrywaj najlepsze Restauracje dzięki wygodnym i szybkim rezerwacjom online. Rezerwuj wizualne doświadczenia smakowe i dziel się nimi ze Znajomymi i Bliskimi.



MISJA FESTIWALU
Budujemy wspomnienia i doświadczenia
Misją festiwalu jest promowanie autorskiej polskiej sceny restauracyjnej poprzez przybliżenie i pokazanie jej Gościom.
Restaurant Week to niepowtarzalna okazja na poznanie najlepszych Restauracji w ich festiwalowym, popisowym wydaniu.
Dziękujemy za wsparcie dla niezależnej polskiej sceny restauracyjnej!

Weź udział w najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym!
Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. To festiwalowe zrzeszenie najlepszych autorskich restauracji. Odbywa się w 100% w duchu #SzanujJedzenie i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Trzydaniowe doświadczenie restauracyjne!
Popisowe menu: przystawka, danie główne, deser
Festiwalowa cena od 69 zł
Najlepsza okazja na poznanie ze Bliskimi nowych smaków i Restauracji
Koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic Water (18+) w prezencie
Dla każdego pełnoletniego Gościa do odkrycia festiwalowy koktajl
Konkursy z nagrodami!
Wygrywaj kulinarne doświadczenia świata i inne niespodzianki!
Ósmy Gość gratis!
Towarzyskość to zdrowie! Zaproś znajomych - razem świętujcie w jeszcze lepszej cenie
Idealny czas rezerwacji!
Twój czas rezerwacji wynosi 90 minut. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.
Dziękujemy w imieniu restauracji
W Festiwalach wzięło udział już
ponad 1 095 000 Gości!