Кухня
europejska
Шеф-кухар
Kamil Orzechowski
Атмосфера
nocne życie
Рік відкриття
2012
Na Lato Day&Night - na jedzenie, na relaks, na imprezę
Restauracja Na Lato to miejsce, w którym przez cały dzień serwuje się sezonowe jedzenie, wieczorem celebruje życie nocne przy winie i koktajlach, a w weekend tańczy do rana.
Dominuje tu kuchnia włoska i francuska z widocznymi wpływami angielskimi i polskimi. Szef kuchni Michał Myszkiewicz, absolwent prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, stawia przede wszystkim na prostotę i tradycyjne receptury, dlatego w Na Lato wszystkie składniki są wytwarzane na miejscu ze świeżych produktów.
Oprócz fantastycznych potraw Na Lato oferuje szeroką gamę wybornych koktajli, alkoholi oraz specjalnie wyselekcjonowanych przez sommeliera win.
Prosta i smaczna kuchnia, pyszne koktajle, weekendowe imprezy, letni ogródek w otoczeniu parku, a także całoroczny ogród zimowy tworzą atmosferę, dzięki której Na Lato stało się ulubionym miejscem spotkań i relaksu.