Про насКар'єраGift VoucherПреміум-досвідWeekly
Допомога
UK
Icon arrow
Знайди стіл#ChefsMenuФестиваліБлог
Увійти
Icon search

Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |

fine dining • Nowogrodzka 27 (wejście od ul. Parkingowej przez parking Hotelu Novotel; 8 piętro), Warszawa
Улюблене
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Neo(n) Bistro | Chef Tomasz Jakubiak | Chef Patryk Dziamski | Chef Marcin Molik | 17-18.09 |
Нажаль зараз немає вільних столиків
Нажаль зараз немає вільних столиків
Опис ресторану
Icon text-align-left
Опис
Кухня

polska

Шеф-кухар

Tomasz Jakubiak, Patryk Dziamski, Marcin Molik

Атмосфера

fine dining

Рік відкриття

1990

Neo(n) Bistro jest pierwszą próbą po-lockdownowej redefinicji fine diningu. To seria unikalnych, weekendowych kolacji wiodących polskich Chefów organizowanych przez twórców Nocnego Marketu oraz Festiwali Restaurant Week i Fine Dining Week. Kolacje odbywają się w Warszawie, w na co dzień niedostępnych, niezwykle magicznych i spektakularnych przestrzeniach. Niepowtarzalnym doświadczeniom i kulinarnym doznaniom towarzyszy odpowiednia oprawa oraz doskonały serwis. W ten weekend stery Neo(n) Bistro przejmuje trio Szefów Kuchni- Tomasz Jakubiak, Patryk Dziamski i Marcin Molik. Tomasz Jakubiak- Szef Kuchni, kulinarny celebryta, dziennikarz kulinarny, ambasador Polskiego Mięsa i …. gotujący Tata. Jest gospodarzem popularnych programów „Jakubiak w sezonie” , “Jakubiak lokalnie”, “Jakubiak rodzinnie” czy “Jakubiak z miłości do lokalności” dla Kuchnia +, w których zachęca do eksplorowania polskich tradycji kulinarnych oraz korzystania z sezonowych, regionalnych produktów. Prowadził także program “Sztuka Mięsa” w Food Network, gdzie dzielił się swoimi sprawdzonymi przepisami na idealne mięsne dania. Prowadzi również warsztaty i pokazy kulinarne, jest jurorem konkursów kulinarnych i zdeklarowanym promotorem rodzimej kuchni. Obecnie na antenie TVN prowadzi program “Jakubiak rozgryza Polskę”. Oprócz telewizji napisał też trzy autorskie książki, liczne felietony do gazet i portali internetowych oraz uczestniczył w audycjach radiowych i podcastach. Poza anteną jest ambasadorem firmy Tarczyński Naturalnie, Bugaj, Baziółka i Szczęśliwa Farma, a prywatnie rozkręca swój kanał na YouTube. Kariera zawodowa pozwoliła mu też realizować autorskie projekty restauracyjne- „Gar Jakubiaka”, „Spocoloco”, „Spoko Buła”, „Jakubiak w Sopocie” czy nawet street foodowy projekt „Lokalne FarmaZony”. W wolnych chwilach podróżuje kulinarnie po świecie i odkrywa tajniki kuchni Izraela, Włoch, Grecji, Gruzji, Norwegii, Tajlandii, Sri lanki, Madery czy Japonii. O jedzeniu- swojej największej pasji- potrafi opowiadać godzinami, okraszając historie właściwym sobie poczuciem humoru :) Patryk Dziamski- właściciel i Szef Kuchni w Restauracji Aroma w Rokietnicy pod Poznaniem. Jeden z wyróżniających się doradców kulinarnych w Polsce, tworzy koncepty gastronomiczne o zróżnicowanych profilach, a także z powodzeniem buduje nowe obiekty restauracyjne. Członek Zarządu Stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Poznańscy Kucharze Razem. Uczestnik 4 edycji programu Top Chef. Wieloletni manager kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk. Juror konkursów kulinarnych oraz współorganizator wielu wydarzeń gastronomicznych w całej Polsce. Marcin Molik- Szef Kuchni warszawskiej Restauracji LAS- Lokalna Atrakcja Stolicy. Autor książki “ Jak smakuje rok”, w której przybliża znaczenie trendów gastronomicznych, takich jak fine dining, kuchnia molekularna, casual dining czy fast food. Największą uwagę poświęca sezonowości i lokalności produktów. Chętnie zwiedza świat, a ze swoich kulinarnych podróży przywozi ciekawostki, które są doskonałym dopełnieniem tradycyjnej polskiej kuchni. Członek elitarnego Klubu Szefów Kuchni. Prowadzi warsztaty kulinarne z kuchni polskiej oraz kuchni fusion. Ta wyjątkowa kolacja odbędzie się w niezwykłym i niedostępnym dotąd miejscu- w samym centrum Warszawy, na ostatnim poziomie parkingu należącego do hotelu Novotel przy ul. Parkingowej. Miejscu dotychczas doskonale znanym z sesji zdjęciowych oraz reklam. Nocny Market i RestaurantClub jako pierwsi przejmują tę przestrzeń w celu stworzenia czegoś więcej - flagowej restauracji Neo(n) Bistro z 360° widokiem na stolicę. W przypadku złej pogody zastrzegamy sobie prawo przeniesienia wydarzenia piętro niżej (dach będzie cały czas dostępny dla Gości). Na miejscu na Gości będą czekać kocyki, podgrzewacze oraz ciepłe cocktaile. Na miejscu będzie możliwość zakupienia napojów, alkoholi oraz dedykowanego pod menu wine pairingu. Toaleta podczas wydarzenia będzie mieściła się w zaprzyjaźnionej Restauracji obok (Hopito). W przypadku większych rezerwacji prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Gości - mailowo: [email protected] lub telefonicznie pod numerem: 22 113 43 00 * Nie ma możliwości odwołania rezerwacji.
Icon restaurant
Особливості
Будь еко! #EatForTheEarth
wege
Додатково
fine dining
z widokiem
kolacja
restauracja
selekcja win
Icon location-outline
Location and contact details
Nowogrodzka 27 (wejście od ul. Parkingowej przez parking Hotelu Novotel; 8 piętro)
Icon phone-outline+221 134300
Icon facebookIcon instagram
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award