Кухня
europejska
Шеф-кухар
Tomasz Madera
Атмосфера
ekskluzywna
Рік відкриття
1998
Cenimy świeże
i naturalne produkty
W 2013 roku Restauracja Hotelu Park w Szczecinie otrzymała wyróżnienie SlowFood. Nasza kuchnia łączy lokalne specjały i tradycyjne receptury z inspiracjami z całego świata, tworząc niepowtarzalną mieszankę smaków i aromatów na najwyższym poziomie. Menu restauracji zmienia się co sezon, a oferowane potrawy są przygotowane wyłącznie ze świeżych i naturalnych składników.
Nasi Klienci chwalą sobie niepowtarzalny smak dań serwowanych w Restauracji Park Hotelu i chętnie do niej wracają. Staramy się wydobyć naturalny smak każdej z potraw.
Nasza międzynarodowa kuchnia zdobyła uznanie Slow Food i od roku 2013 możemy poszczycić się jej rekomendacją. Potrawy naszego Szefa Kuchni zdobyły uznanie smakoszy z całego świata, a także szereg wyróżnień w konkursach kulinarnych.
Najważniejszy
jest smak
Szef Kuchni Restauracji Hotelu Park Mariusz Siwak podczas gotowania stosuje naturalne składniki i nowoczesne techniki przyrządzania potraw, na przykład jak Sous Vide, która pozwala wydobyć doskonały smak przy równoczesnym zachowaniu wysokich wartości odżywczych. Na Gości chcących przeżyć prawdziwą kulinarną podróż czeka menu degustacyjne z elementami kuchni molekularnej. To 7 doskonałych potraw o zaskakującej formie i unikalnym smaku, który zachwyci niejedno podniebienie.