amuse-bouche
pieczywo Scoria | palone masło
tataki z tuńczyka | ponzu | mango
przegrzebek | bulion orientalny | pieprz syczuański
krem z kukurydzy | mleko kokosowe | katsuobushi
linguine | trufla | szczypiorek
pre dessert
crème brûlée | lody wiśniowe
petit four
Beza z kremem na bazie maślanki, glazurowanymi pomarańczami i likierem cointreau
Blondyna z pistacjową polewą i malinami
PREZENT! Dla pierwszych Foodies klasyczna Pepsi Twist 0,5l na wynos na koniec rezerwacji. Spiesz się, liczba ograniczona! (do wyczerpania zapasów, dostępność butelek zależna od terminu wizyty w restauracji).
Bruschetta z burratą, pomidorkami i powidłami śliwkowymi
Bruschetta z pomidorkami koktajlowymi, parmezanem i bazylią
Bułeczka bao z boczniakiem w tempurze, domowym orientalnym colesławem, sosem kimchi-majo i kolendrą
Bułeczka bao z szarpaną wieprzowiną, marynowanymi piklami, sosem jalapeño i kolendrą
Bułeczka bao z szarpanym indykiem w kubańskiej marynacie mojo, domowym orientalnym colesławem, sosem kimchi-majo i kolendrą
Carpaccio z pieczonego buraka podane z cytrynową ricottą, marynowaną gruszką oraz chrupiącymi karmelizowanymi orzechami
Roasted beet carpaccio, served with lemon ricotta, pickled pear, and crunchy caramelized nuts