About usCareer
Help
EN
Icon arrow
RestaurantClub Logo
Warszawa
Icon hamburger
Table reservation#ChefsMenuFestivalsBlog
Sign in
Icon search

Wystartowały rezerwacje na RestaurantWeek®

Po pachnącej rekordem edycji #FoodSmellsGood największe wydarzenie kulinarno-towarzyskie połączy wyjątkowe doznania kulinarne z siłą pozytywnych newsów! W tegorocznej odsłonie RestaurantWeek® aż 400 restauracji z całej Polski stworzy niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. 

 

 

festiwale

Masz babo placek, czyli historia pizzy

Historia pizzy, przynajmniej na początku, to gąszcz tajemnic. Im bliżej współczesności tym więcej pewników. Jasne dla wszystkich jest na przykład to, że gdyby nie burmistrz Nowego Jorku, to pizza nadał byłaby tylko lokalnym włoskim przysmakiem.

rozmaitości

Gdzie zjeść w Zakopanem - 7 wyjątkowych rekomendacji

Wielu z nas na ferie pewnie wybiera się do Zakopanego i okolic. Gdzie zjeść w Zakopanem? Miejsc jest bez liku. Ale gdzie można zjeść ciekawie, oryginalnie, niekoniecznie przaśno-regionalnie i niekoniecznie na Krupówkach? Poznajcie siedem sprawdzonych, wyjątkowych adresów na kulinarnej mapie zimowej stolicy Polski.

rozmaitości

Kulinarne podróże, czyli co zjeść na wakacjach

Podróżowanie to nie tylko odkrywanie kolejnych zakątków świata, odpoczywanie na plaży, czy zwiedzanie zabytków. To też szansa na eksplorowanie nowych smaków i poznawanie tajników regionalnych kuchni.

rozmaitości

Recent Articles

7 afrodyzjaków nie tylko na Walentynki

Romantyczna kolacja czy śniadanie w łóżku? Jakie menu wybrać, by pobudzić zmysły i podnieść libido? Ludzkość od wieków poszukiwała naturalnych sposobów na zwiększenie temperatury miłosnych uniesień. Sprawdziliśmy, jakie właściwości posiadają najczęściej wymieniane afrodyzjaki.

rozmaitości

Kulinarny wytrych: Brunost - ser, który nie jest serem

Brunost to ser, który tak naprawdę nie jest serem. Ma wyjątkowy smak i może być wykorzystany zarówno do deserów, jak i dań wytrawnych - mówi Mateusz Ciołko, szef kuchni Butchery&Wine Gdynia, z którym rozmawiamy o jego “kulinarnym wytrychu”.

rozmaitości

Pizza Week: Popisowe pizze z dostawą do domu w festiwalowej cenie!

Zimowa pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu. Jak więc zaspokoić towarzyskie i kulinarne potrzeby? Z rozwiązaniem przychodzi Pizza Week (24 stycznia-11 lutego), czyli festiwal popisowej pizzy z dostawą organizowany przez WOLT i RestaurantClub. Na nowych użytkowników Wolt czekają spore rabaty!

festiwale
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award