O nasKarieraNa prezentDoświadczenia SpecjalneWeekly
Pomoc
PL
Icon arrow
Znajdź stolik#ChefsMenuFestiwaleMagazyn Weekly
Logowanie
Icon search

Lokal

obiad • Milionowa 6a, Łódź
Ulubione
Icon text-align-left
Opis restauracji
Kuchnia

polska

Szef kuchni

Autor menu: Kamil Tuliński

Atmosfera

casual / swobodna

Rok otwarcia

2014

Miło jest nam poinformować o naszych nagrodach: 6 razy z rzędu wyróżnienie czapeczką kucharską i utrzymana punktacja francuskiego "Żółtego Przewodnika" - Gault & Millau na rok 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015. RESTAURANT WEEK 2019 edycja wiosenna - Najlepszy deser, III miejsce w Łodzi, Najpopularniejsza restauracja w Łodzi FINE DINING WEEK 2019 edycja zimowa - Najlepsza restauracja, najlepsze menu, najlepsza obsługa :) FINE DINING WEEK 2019 edycja letnia - Najlepsza restauracja, najlepsze menu, najlepsza obsługa, najlepsza atmosfera Lokal to miejsce wyjątkowe, przesycone lokalną sztuką, muzyką i smakiem. Serwujemy dania ze świeżych produktów, inspirowane Łodzią i kuchnią polską zarówno tą dawną, jak i współczesną. Rozumiemy kreatywny pośpiech dzisiejszych czasów, ale bardzo doceniamy spokój, jaki dają chwile spędzone w towarzystwie bliskich osób. W kuchni najbardziej lubimy łączyć tradycję z nowoczesnością. Chcielibyśmy pokazać, że kuchnia polska nie musi ograniczać się do schabowego z ziemniakami i surówką. Zawsze stawiamy na oryginalność. Najważniejszą dla nas ocenę wystawiają nam stali goście, wracający po najlepsze w mieście doznania kulinarne. dodatkowe osiągnięcia 1 miejsce - nagroda jury festiwal dobrego smaku 2014 3 miejsce nagroda jury festiwal dobrego smaku 2015 2 miejsce nagroda publiczności festiwal smaku 2014 oraz 2015 Miejsce roku – Nocne Marki Aktivist 2014 Plaster kultury 2014 *Restauracja wyróżniona w Żółtym Przewodniku Gault&Millau 2020
Icon restaurant
Cechy
Icon location-outline
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Logo Food Business Award
  • Logo Aig Multimedia Award
  • Logo E-gazele Award
  • Logo Brief Award
  • Logo Environmentally friendly concept Award