Częste pytania
Partnerzy
#ChefsMenu
Na Prezent
Kariera
Rejestracja/Logowanie
DanioSpis
Odkryj z Bliskimi jak najwięcej restauracji!
Jeżeli chcesz zobaczyć klasyczną listę restauracji, kliknij niżej:
Zobacz listę restauracji
Wszystkie dania
Pozycja 1
Pozycja 2
Pozycja 3
-
-
-
3 mini pasty Hummus Baba ghanoush Pasta z czerwonej soczewicy z kurkumą i czarnuszką
3 mini pasty Hummus Baba ghanoush Pasta z czerwonej soczewicy z kurkumą i czarnuszką
Amuse bouche: Blutwurstkrokette - krokiet z kaszanką i majerankiem Pasty z gorącym preclem: - pasta śledziowa z śledziem i ikrą - Schinkenn Musse mit Kren - pasta serowa z bawarskim serów, z cebulą i kminkiem
AMUSE-BOUCHE: Chleb na zakwasie (własnego wypieku) z domowym serkiem jogurtowym i kawiorem z bakłażana ZUPA: Chłodnik litewski z maślanki i pieczonych buraków, z jakiem pochet, kompresowanym concasse z ogórka, marynowaną rzodkiewką, szczypiorkiem i oliwa koperkową.
Amuse bouche: Kroketten - z quarkiem, kminkiem i ziołami. Pasty z gorącym preclem: - pasta z palonym masłem i bobem, z miętą i kminkiem - pasta serowa z bawarskich serów, z cebulą i kminkiem - smalec z fasoli z grzybami leśnymi
AMUSE-BOUCHE: Szparag w szynce parmeńskiej ZUPA: Chłodnik litewski z maślanki i pieczonych buraków, z jakiem poche, kompresowanym concasse z ogórka, marynowana rzodkiewką, szczypiorkiem i oliwa koperkową.
Arancini - chrupiąca kuleczka ryżowa z nadzieniem z pieczarek, oliwek i mozarelli w sosie pomidorowym, posypane parmezanem z nerkowców i słonecznika Oliwki - oliwki w domowej marynacie Pardon Pepe - pieczone papryczki Pardon z solą Maldon