Częste pytania
Partnerzy
#ChefsMenu
Na Prezent
Kariera
Rejestracja/Logowanie
DanioSpis
Odkryj z Bliskimi jak najwięcej restauracji!
Jeżeli chcesz zobaczyć klasyczną listę restauracji, kliknij niżej:
Zobacz listę restauracji
Wszystkie dania
Przystawka
Danie główne
Deser
1) Chrupiąca samosa podawana z dwoma chutneyami: tamaryndowym i imbirowo-miętowo-kolendrowym 2) Papadam: chrupiący smażony naleśnik z mąki soczewicowej
1) Mutton gulami: mielona baranina, zaprawiona w imbirze, czosnku, kminie, chilli, kolorowej papryce i nasionach kolendry pieczona na sztycy 2) Papadam: chrupiący smażony naleśnik z mąki soczewicowej
Amuse Bouche „BOMBA BRAVA” smażona kuleczka ziemniaczana nadziewana karmelizowaną szalotką w Pedro Ximenez polana sosem brava i domowym „aioli” z czarnego czosnku Przystawka „MINI SMAŻONE KALMARY FLAUTA” smażona tortilla nadziewana serem i panierowanymi kalmarami podawana z papryczkami padron i wędzonym sosem
Amuse Bouche „BOMBA BRAWA” smażona kuleczka ziemniaczana nadziewana grillowaną chistorrą podawana z sosem brava i domowym „aioli” z czarnego czosnku Przystawka “PAN CRITAL CON JAMON Y TOMATE” chrupiący chlebek na zakwasie z oliwą oraz puree z pomidorów z cienkim plasterkiem hiszpańskiej szynki
Angus Wonton pierożki wonton z sezonowaną wołowiną rasy Angus, bulion mięsny, pieczona cebula z tymiankiem, białe wino, natka pietruszki
Arancini ziemniaczane z kimchi i serem gruyere, podane ze smażonymi grzybami, sosem porowym, piklowaną rzodkiewką i rzepa
Arancini z mięsnym ragout z sosem pomidorowym z groszkiem i majonezem lubczykowym
Aromatyczny wywar z borowików i portobello z dodatkiem grzybów oraz kremu grzybowego z mascarpone
„ARROZ CON LECHE JAR” „ostrzejszy” hiszpański pudding ryżowy podany z musem czekoladowo-kokosowym
„ARROZ CON LECHE JAR” „ostrzejszy” hiszpański pudding ryżowy podany z musem czekoladowo-kokosowym